fbpx

Zašto odabrati plišane prekrivače?

Šta su flekeri?

Prekrivači za sedeće delove ugaone garniture,  trosede, dvosede, fotelje, lenjivce, kauče, ali se mogu koristiti i kao podne prostirke.  Po sastavu su od poliestera što poboljšava otpornost, trajnost i zadržavanje boje. Na prekrivačima se svakodnevno sedi jako dugo, prosipa se tečnost, prljaju se i peru zato je važno da je materijal izdržljiv i dugotrajan. Ne klizaju na kožnim garniturama jer sa naličja imaju gumene tačkice, zadržavaju tečnost, štite garniture od dlaka i fleka, prekrivaju postojeća oštećenja.

 

 

.

Kako se održavaju?

Kakvu god fleku da imate na njima ili dlake od ljubimaca  samo ih operite u mašini i biće kao novi. Peru se na 30 stepeni zbog postojanosti boja i dugotrajnosti, centrifuga 800-1000 obrtaja. Prilikom pranja vlakna ne otpadaju niti gumene flekice . Ne upijaju veliku količinu tečnosti iz mašine, brzo se suše prirodnim putem . Nije preporučljivo sušenje u mašini jer postoji mogućnost da će se skupiti ili da se oštete gumene flekice.

Dimenzije i boje

U ponudi imamo 4 dimenzije prekrivača: 250×70,200×70,150×70,70×70. Sami birate dimenzije i pravite set koji Vam odgovara. Mogu se kupiti i pojedinačno.

Izrađeni  u paleti  boja koja se lako uklapa u svaki enterijer, osvežiće prostor i olakšati odražavanje nameštaja. Odaberite bordo. braon, crnu, sivu, krem ili boju vanile.

 

Ostavite odgovor