Česta pitanja:

Molimo pročitajte česta pitanja pre nego što nas kontaktirate.

Šta je registracija?

Registracijom kreirate svoj nalog za kupovinu na sajtu mariva.rs. Registracija podrazumeva popunjavanje formulara sa osnovnim kontakt podacima koji služe za potvrdu i slanje narudžbe. Tom prilikom birate i lozinku koju žete koristiti za pristup svom nalogu. Privatnost podataka je zagarantovana.

Koja je cena isporuke paketa?

Mariva.rs  dostavlja na teritoriji cele Srbije . Cenu isporuke plaćate kurirskoj službi i ona  zavisi od veličine i težine paketa. Troškovi poštarine iznose 320 dinara do 5kg i 450 dinara do 10kg. Svaki sledeći kilogram preko 10 kg se naplaćuje 20 dinara po kilogramu.   

Ako poručim nešto kad mogu da očekujem paket na mojoj adresi?

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti poslata (uručena) je 2-5 radnih dana od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice. Mariva.rs se trudi da sve pošiljke isporuči i pre vremena ali u određenim slučajevima može doći do zakašnjenja o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Mogu li da promenim svoju porudžbinu?

Nije moguće da se nadodaju proizvodi u već napravljenu porudžbinu. Možete ili napraviti još jednu novu porudžbinu na Mariva.rs sa drugim traženim proizvodom ili možete telefonom  da zamolite da Vam otkaže Vašu originalnu porudžbinu I onda možete da napravite potpuno novu porudžbinu sa svim proizvodima koje želite.

Šta da uradim ukoliko nisam primio poručene proizvode u navedenom roku ili su proizvodi oštećeni?

U slučaju da niste primili naručene proizvode u okviru navedenog vremena potrebnog za dostavu ili ste primili oštećen paket ili oštećene proizvode unutar isporučenog paketa, ljubazno Vas molimo da nas odmah obavestite e-mailom, na office@mariva.rs, u kome ćete navesti datum i broj vaše narudžbenice sa slikama eventualnih oštećenja kako bi smo što pre adekvatno reagovali.

Pošaljite nam e-mail