Česta pitanja:

Molimo pročitajte česta pitanja pre nego što nas kontaktirate.

Registracijom kreirate svoj nalog za kupovinu na sajtu mariva.rs. Registracija podrazumeva popunjavanje formulara sa osnovnim kontakt podacima koji služe za potvrdu i slanje narudžbe. Tom prilikom birate i lozinku koju žete koristiti za pristup svom nalogu. Privatnost podataka je zagarantovana.

Mariva.rs  dostavlja na teritoriji cele Srbije . Cenu isporuke plaćate kurirskoj službi i ona  zavisi od veličine i težine paketa. Troškovi poštarine iznose 320 dinara do 5kg i 450 dinara do 10kg. Svaki sledeći kilogram preko 10 kg se naplaćuje 20 dinara po kilogramu.   

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti poslata (uručena) je 2-5 radnih dana od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice. Mariva.rs se trudi da sve pošiljke isporuči i pre vremena ali u određenim slučajevima može doći do zakašnjenja o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Nije moguće da se nadodaju proizvodi u već napravljenu porudžbinu. Možete ili napraviti još jednu novu porudžbinu na Mariva.rs sa drugim traženim proizvodom ili možete telefonom  da zamolite da Vam otkaže Vašu originalnu porudžbinu I onda možete da napravite potpuno novu porudžbinu sa svim proizvodima koje želite.

U slučaju da niste primili naručene proizvode u okviru navedenog vremena potrebnog za dostavu ili ste primili oštećen paket ili oštećene proizvode unutar isporučenog paketa, ljubazno Vas molimo da nas odmah obavestite e-mailom, na office@mariva.rs, u kome ćete navesti datum i broj vaše narudžbenice sa slikama eventualnih oštećenja kako bi smo što pre adekvatno reagovali.

Pošaljite nam e-mail