Isporuka

Svi proizvodi kupljeni na našoj web prodavnici  isporučuju se AKS  kurirskom službom u skladu sa njihovim radnim vremenom . Troškovi poštarine iznose 300 dinara do 5kg i 450 dinara do 10kg. Svaki sledeći kilogram preko 10 kg se naplaćuje 20 dinara po kilogramu.  

 Isporuka pošiljki se vrši isključivo na teritoriji republike Srbije.

U toku Novogodišnjih ili drugih većih praznika rok za isporuku robe moze biti duži od uobičajenog roka, predviđenog za dostavu.

U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti poslata (uručena) je 2-5 radnih dana od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice. mariva.rs se trudi da sve pošiljke isporuči i pre vremena ali u određenim slučajevima može doći do zakašnjenja o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Napomena: besplatna isporuka na teritorije Srbije važi za kupovinu veću od 3.000 dinara.

Za iznose do 2990,00: poštarina se plaća 300 dinara, ukoliko paket nije teži od 5 kg i 450 dinara za paket do 10 kg.
Plaćanje se vrši pri preuzimanju paketa.